Menu
Your Cart

Условия за ползване

С настоящите общи условия се уреждат отношенията между Онлайн магазин „KaDildo“, наричан „доставчик“, от една страна, и лицето, осъществяващо онлайн покупка, наричано „Клиент“, от друга.

І. С потвърждаване на покупката си, клиентът декларира, че е съгласен със настоящите Общи условия:

1. Онлайн магазин „KaDildo“ е собственост на „КА ФЬОНИКС“ ЕООД, дружество със седалище в град Бургас, което оперира на територията на цялата страна.

2. Поръчката от Онлайн магазин „KaDildo“ се осъществява по електронен път, чрез автоматизирана система, като регистриран потребител или като гост.

3. Поръчки от Онлайн магазин „KaDildo“ могат да бъдат правени 24 часа в денонощието, но ще бъдат обработвани в регламентираното работно време на доставчика и куриера.

4. Поръчките от Онлайн магазин „KaDildo“ подлежат на двукратно потвърждение – веднъж през електронната форма за поръчка на уебсайта KaDildo.com и втори път, посредством личен контакт между клиента и служител на „КА ФЬОНИКС“ ЕООД. Двукратното потвърждение се счита за писмен и устен договор за доставка на стоки между търговеца и клиента.

5. Клиентът може да откаже поръчка в рамките на всеки от двата етапа от потвърждение, без от това да произтекат каквито и да било последствия.  

6. Доставките на продукта се осъществяват в рамките на 5 работни дни от потвърждение на поръчката,  срещу заплащане. Цената на доставката се калкулира допълнително, според тарифата на куриера, и е посочена в сметката при осъществяване на поръчка.

7. При некоректно попълнени данни за контакт и доставка, Онлайн магазин „KaDildo“ не носи отговорност за пратки, които не са били доставени на получателя.

8. Продуктите, публикувани в Онлайн магазин „KaDildo“ – секс играчки, аксесоари, вибратори, дилда, еротично бельо и козметични продукти са изработени от качествени материали, в срок на годност и без забележки. Онлайн магазин „KaDildo“ не носи отговорност за несъответствия между описанието, предоставено от производителя, и съдържанието на продукта.

ІІ. Права и задължения на страните:

1. Търговецът:

1.1. Се задължава да предостави на клиента пълна и изчерпателна информация относно цените и характеристиките на всеки от предлаганите от него продукти.

1.2. Се задължава да достави в срок и според предварително уговорените условия поръчаната от клиента стока на посочения от него адрес.

1.3. Има право да откаже поръчка при липса на наличности в рамките на вторичното потвърждение на поръчката и да предложи на клиента еквивалентен продукт, ако това е възможно.

2. Клиентът:

2.1. Се задължава да посочи коректни данни за доставка на поръчаната от него стока.

2.2. Се задължава да приеме и заплати поръчаната от него стока.

2.3. Има право да върне поръчана от него стока в 14-дневен срок, съгласно българското и европейското законодателство, стига да не е с нарушена опаковка и търговски вид.

ІІІ. Защита на личните данни:

„КА ФЬОНИКС“ ЕООД е регистриран администратор на лични данни. Дейността на Онлайн магазин „KaDildo“ се осъществява в съответствие с българското и европейското законодателство за защита на личните данни. Изчерпателна информация за събираните от търговеца лични данни, тяхното съхранение и обработване е посочена в раздела Политика заповерителност.

ІV. Решаване на спорове:

При възникване на спорове между страните, същите следва да се решат в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от търговските взаимоотношения между страните, включително спорове, следва да бъдат разрешавани от Арбитражния съд при БТПП, съобразно с неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.

Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.