Menu
Your Cart

Информация за доставка

Доставка чрез куриерска фирма Спиди.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Можете да поръчате продукт/продукти от гамата секс играчки, еротично бельо, козметика и аксесоари на Онлайн магазин „KaDildo“ по два начина – като регистриран потребител или като гост. Доставката се осъществява след двустепенно потвърждение.

Първоначалната заявка се прави през формата за поръчка на самия сайт. Вторичното потвърждение се осъществява от екипа на Онлайн магазин „KaDildo“ на посочен от Вас адрес или телефон. Затова е важно при попълване на бланката за поръчка да въведете коректни данни.

ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма до адрес, посочен от клиента, в рамките на 5 работни дни от потвърждаване на поръчката.

ДИСКРЕТНОСТ

Можете да бъдете напълно спокойни - когато правите поръчка от Онлайн магазин „KaDildo“, продуктите винаги се доставят в дискретна опаковка, без отличителни белези, подсказващи за съдържанието на пратката.

Върху товарителницата стоките обикновено са описани като играчки, аксесоари, козметика и др. На практика самият куриер никога няма да узнае какво Ви доставя, а Вие ще избегнете неудобните ситуации, ако получавате пратката на работното си място, например.

ЗАПЛАЩАНЕ

При поръчка на продукт/продукти от гамата еротични играчки, секси бельо, козметика и аксесоари на Онлайн магазин „KaDildo“ заплащането се извършва при доставка, на самия куриер, т.е. с наложен платеж. 

Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.