Menu
Your Cart

GuiltyPleasure

Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Cotton String Flogger GP
Бич GP с памучни ленти описание:Предизвикателен бич с памучни ленти, в огнено червено.Напляскайте любимия си с този удобен за използване бич! Дръжката ще пасне в ръката ви така, сякаш е правена винаги да стои в нея. Дългите памучни ленти ще оставят жилещо усещане върху кожата и възбуждащо удоволстви..
24.34 лв. 31.20 лв.
без ДДС:24.34 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Vinyl string flogger GP
Бич от винил GP описание:Предизвикателен бич с ресни от винил, които имитират кожа. Идеален аксесоар за практикуване на силови игри, наказание, подчинение. С удобна за държане стабилна дръжка, завършваща с халка за окачване или премятане през китката.Дългите ресни могат да бъдат използвани както за ..
38.38 лв. 49.20 лв.
без ДДС:38.38 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Tasseled flogger GP
Бич с пискюли GP описание:Бич от изкуствена кожа, с фини ресни, които създават жилещо и възбуждащо усещане при пляскане.Бичът има удобна за придържане дръжка, с връвчица за окачване в края. Идеален аксесоар за игри на доминация и подчинение, и подходящо допълнение към инвентара на тези, които искат ..
54.29 лв. 69.60 лв.
без ДДС:54.29 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: GP gift set
Комплект GP от 5 части описание:Подаръчен BDSM комплект от 5 части.Пакетът съдържа:Вибратор с контролер за избор между 10 режима на вибрация (3 x ААА батерии не са включени);Силиконов анален разширител, подходящ за начинаещи;Щипки за зърна с декоративен пух;3м. меко въже за връзванеМаска за очиЧудес..
122.62 лв. 157.20 лв.
без ДДС:122.62 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Bondage Ribbon GP, red
Лента за връзване GP, червена описание:Падате си по завръзването, но искате да ограничите половинката по нестандартен начин? Опитайте тази чудесна и еротична алтернатива на белезниците и въжетата - бондажна лента в червен цвят. С нея можете да завържете всичко - ръце, крака, гърди... където ви отвед..
21.53 лв. 27.60 лв.
без ДДС:21.53 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Solid silicone ball gag GP
Наустник със силиконова топка GP описание:Наустник със силиконова топка GPКласически наустник с черна каишка и ярко червена топка, която ще запуши устата на вашия подчинен и ще канализира енергията му в малко по-полезни неща от говоренето... коленичене, например!Наустникът е с регулируема каишка и у..
38.38 лв. 49.20 лв.
без ДДС:38.38 лв.
Марка: GUILTY PLEASURE Модел: Alabama Crossover Nipple Clamps GP
Щипки за зърна с верижка GP описание:Доставя ли ви удоволствие леката, контролирана болка? Тези щипки за гърди със специални винтчета за регулиране на стягането са готови да ви донесат така жадуваната забранена наслада!Щипките са свързани с верига помежду си, което ги прави особено подходящи за BDSM..
30.89 лв. 39.60 лв.
без ДДС:30.89 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.