Menu
Your Cart

Maze Spain

Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Thin choker MAZE
Аксесоар за шия MAZE описание:Кой е казал, че BDSM трябва да остане заключен в спалнята? Сега лесно можете да загатнете за любимите си практики с модерните аксесоари на Bijoux Indiscrets - MAZE. Всички те имат изчистен дизайн, с точната форма, която приляга върху женските извивки. Флирт със смели бо..
69.60 лв.
без ДДС:69.60 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Tassel flogger
Бич MAZE описание:Бич MAZE - напляскайте непослушните, накажете виновните и наградете тези, които ви служат вярно! Дългите ресни оставят съблазнително жилещо усещане върху голата кожа, а дръжката го прави изключително лесен за придържане. Обратната страна също е изработена от кожа и е оформена като ..
94.80 лв.
без ДДС:94.80 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: 8 harness MAZE
Дамски колан 8 harness от MAZE описание:Дамски колан 8 harness от MAZE - допринася и за едно класическо садо-мазо излъчване - в спалнята или извън нея. Кръстосва се между гърдите и минава зад врата, оставяйки гърба гол.Кой е казал, че BDSM трябва да остане заключен в спалнята? Сега лесно можете да з..
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: I harnes MAZE
Дамски колан I harness от MAZE описание:Удоволствието е изкуство, което изисква подходящите аксесоари. Ето защо колекцията на Bijoux Indiscrets предоставя само най-изисканите артикули, които придават на женското тяло несравнима ефирност и стил. Флирт със смели бондаж елементи и деликатни веган ..
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: X harness MAZE
Дамски колан X harness от MAZE описание:Дамски колан X harness от MAZE - вдъхновен от BDSM аксесоар за носене в спалнята или извън нея. Презрамките могат да се носят изправени или кръстосани - по ваше желание. Кой е казал, че BDSM трябва да остане заключен в спалнята? Сега лесно можете да загат..
162.00 лв.
без ДДС:162.00 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Ypsilon harness
Дамски колан Ypsilon harness от MAZE описание:BDSM дамски колан Ypsilon - перфектен в комбинация с ежедневните ви дрехи или... голата ви кожа! Покажете на света вашата страст и разгорещете обстановката в спалнята!Лесно регулируем, така че да пасне на фигурата ви.Вдъхновен от класическата BDSM култур..
132.00 лв.
без ДДС:132.00 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Tassel choker MAZE
Нашийник с пискюл MAZE описание:Нашийник с пискюл, удобен за ежедневно носене. Писклюлът дава възможност за упражняване на допълнителен контрол от страна на вашия партньор.Кой е казал, че BDSM трябва да остане заключен в спалнята? Сега лесно можете да загатнете за любимите си практики с модерните ак..
81.60 лв.
без ДДС:81.60 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.