Menu
Your Cart

VIP секс играчки

Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Thin choker MAZE
Аксесоар за шия MAZE описание:Кой е казал, че BDSM трябва да остане заключен в спалнята? Сега лесно можете да загатнете за любимите си практики с модерните аксесоари на Bijoux Indiscrets - MAZE. Всички те имат изчистен дизайн, с точната форма, която приляга върху женските извивки. Флирт със смели бо..
54.29 лв. 69.60 лв.
без ДДС:54.29 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Anal gaper Anal Fantasy
Цвят: ПрозраченБранд: PIPEDREAM..
113.26 лв. 145.20 лв.
без ДДС:113.26 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Anal plug Bootie S
Анален разширител Bootie S описание:Bootie е малък анален разширител с формата на ботушче. Подходящ е най-вече за начинаещите в аналната любов, тъй като има малки размери и е достатъчно гъвкав!Аналният разширител е изработен от солиден и в същото време гладък и нежен на докосване медицински силикон...
58.03 лв. 74.40 лв.
без ДДС:58.03 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Butt plug Icicles No.14
Анален разширител Icicles No.14 описание:Изкусително гладък анален разширител с нежна извивка, който ще ви предложи задоволителна тежест и предизвикателна ширина. Гладката му повърхност прави проникването изключително лесно! Стъклото е чудесен материал за анални секс играчки, тъй като е изключи..
106.70 лв. 136.80 лв.
без ДДС:106.70 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Butt plug rose Icicles No.77
Анален разширител роза Icicles No.77 описание:Анален разширител роза Icicles No.77Готови сте да направите следващата крачка в аналните игри? Този изкусително гладък анален разширител с нестандартен дизайн ще ви предложи задоволителна тежест и перфектна за начинаещи ширина.  Стъклото е чуде..
77.69 лв. 99.60 лв.
без ДДС:77.69 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Flower butt plug Icicles No.48
Анален разширител с цвете Icicles No.48 описание:Гладък анален разширител с голяма главичка и основа-цвете. Гладката му повърхност прави проникването изключително лесно! Стъклото е чудесен материал за анални секс играчки, тъй като е изключително хигиеничен, гладък и съвместим с всички видове лу..
73.94 лв. 94.80 лв.
без ДДС:73.94 лв.
Марка: FIFTY SHADES OF GREY Модел: Carnal Bliss anal beads
Анална броеница Fifty Shades описание:Анална броеница от официалната серия Fifty shades of Grey - идеална за начинаещи, които искат да опитат от забранените игри!Мини броеницата има 3 топчета, които нежно и поетапно ще ви въведат в света на аналното удоволствие: просто ги вмъкнете в ануса след обилн..
47.74 лв. 61.20 лв.
без ДДС:47.74 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Deluxe vibro balls Anal Fantasy
Анални топчета Anal Fantasy описание:Делукс вибро-топчета за анална игра. С диаметър от 3.2 см, те са идеални за въвеждане в необятния свят на аналните удоволствия. Снабдени са с връвчица за лесно изваждане. Уникалното при тях, е че имат вградени тежести, които вибрират при движение. Това допъл..
54.29 лв. 69.60 лв.
без ДДС:54.29 лв.
Марка: PIPEDREAM Модел: Fetish Fantasy Hogtie kit
Белезници hogtie Fetish Fantasy описание:Аксесоар за връзване тип Hogtie, с 4 регулируеми неопренови белезници за ръце и крака.С подсилени метални катарами и карабини, за по-интензивни BDSM сесии.Идеалният инструмент, с който да заставите своя подчинен в позата, в която го желаете. Надупена, кучешка..
73.94 лв. 94.80 лв.
без ДДС:73.94 лв.
Марка: ZADO Модел: Leather anklecuffs ZADO
Белезници за крака с метална карабина описание:Белезници за крака, изработени от черна кожа. С регулируем размер, подходящи за мъже и жени.Тясната метална свръзка осигурява пъно обездвижване на роба. При желание обаче можете да използвате карабинката, за да удължите разстоянието с верига (не е включ..
132.91 лв. 170.40 лв.
без ДДС:132.91 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Metallic mesh handcuffs
Белезници за ръце от метален трансфер описание:Луксозни белезници-гривни, които могат да се носят както в спалнята, така и извън нея. Усетете хладното докосване на металът по горещата кожа. Белезниците са много луксозни, нежни и в същото време ограничават движенията ви по време на любовната игр..
47.74 лв. 61.20 лв.
без ДДС:47.74 лв.
Марка: BIJOUX INDISCRETS Модел: Black pearl handcuffs Plaisir Narce
Блезници за ръце от черни перли описание:Блезници за ръце от перли с двойно приложение - махнете веригата, за да използвате като нежна гривна.Тези луксозни белезници са перфектният подарък, който освен елегантност, носи и тайно послание за довечера - кой ли ще бъде късметлията, държащ контрола над к..
38.38 лв. 49.20 лв.
без ДДС:38.38 лв.
Показва 1 до 12 от 122 (11 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.