Menu
Your Cart

Невибриращи вагини

Модел: Vagina Shuang'er
Реалистичен вагинален мастурбатор Shuang'er. Изработено от TPR, максимално доближаващ се до мекотата и усещането на истинската кожа. В "тунела" на вагиналният мастурбатор има нежни топчета и гънки наподобяващи извивките на истинска вагина, за по- добро усещане.Shuang'er е с изразен клитор, срамни ус..
31.99 лв. 39.99 лв.
без ДДС:31.99 лв.
Модел: Vagina Xiang'er
Реалистичен вагинален мастурбатор Xiang'er. Изработено от TPR, максимално доближаващ се до мекотата и усещането на истинската кожа. В "тунела" на вагиналният мастурбатор има нежни топчета и гънки наподобяващи извивките на истинска вагина, за по- добро усещане.Xiang'er е с изразени пухкави срамни уст..
36.00 лв. 45.00 лв.
без ДДС:36.00 лв.
Модел: Vagina Xuan'er
Реалистичен вагинален мастурбатор Xuan'er . Изработено от TPR, максимално доближаващ се до мекотата и усещането на истинската кожа. В "тунела" на вагиналният мастурбатор има нежни топчета и гънки наподобяващи извивките на истинска вагина, за по- добро усещане.Xuan'er е с изразен клитор, срамни устни..
36.00 лв. 45.00 лв.
без ДДС:36.00 лв.
Модел: Vagina Doris
Реалистичен вагинален мастурбатор Дорис. Изработено от TPR, максимално доближаващ се до мекотата и усещането на истинската кожа. В "тунела" на вагиналният мастурбатор има нежни топчета и гънки наподобяващи извивките на истинска вагина, за по- добро усещане.Дорис е с изразен клитор и срамни устни.Иде..
36.80 лв. 46.00 лв.
без ДДС:36.80 лв.
Модел: Vagina Cloye
Реалистичен вагинален мастурбатор Клоуи. Изработено от TPR, максимално доближаващ се до мекотата и усещането на истинската кожа. В "тунела" на вагиналният мастурбатор има нежни топчета и гънки наподобяващи извивките на истинска вагина, за по- добро усещане.Клоуи е с изразен клитор, срамни устни и ат..
39.20 лв. 49.00 лв.
без ДДС:39.20 лв.
Модел: Dildo Azazel
Луксозно необрязано реалистично дилдо със залепваща основа.Вие имате възможност да изпитате невероятни оргазми. Нежен на допир, но същевременно с необходимия релеф, да ви докара до лудост.Изработено от висококачествен силикон, който наподобява допир до човешка кожа.Дилдото може да се използва к..
54.75 лв. 73.00 лв.
без ДДС:54.75 лв.
Модел: Dildo Jihad Knight
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Jihad Knight е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща ..
52.00 лв. 65.00 лв.
без ДДС:52.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.