Menu
Your Cart

Пенис дилда

Марка: DREAM TOYS Модел: Double dong Bigstuff
Двойно дилдо Bigstuff описание:Двойно дилдо Bigstuff - за изпълващо двойно проникване!И двата края на дилдото са оформени като изключително реалистични, едри пениси - с добре откроени главички, релефни вени и кожни гънки. Голямата глава е за плътно вагинално проникване, а малката ловко се промъква и..
82.24 лв. 106.80 лв.
без ДДС:82.24 лв.
Марка: NATURE SKIN Модел: Nature Skin Big Dong
Дилдо Big Dong Nature Skin описание:Дилдо Big Dong Nature Skin - реалистичното винаги си остава предпочитано!Този огромен жребец от кибер кожа ще задоволи всеки, който го пожелае! Мощните му размери, релефната повърхност и тестисите в края го правят една истински чаровна играчка с много приложения:з..
140.45 лв. 182.40 лв.
без ДДС:140.45 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Dildo Limba Flex S, bendable
Дилдо Limba Flex S, огъващо се описание:Дилдо Limba Flex S, огъващо сеРазнообразието е неизменна част от страхотният секс и всяко тяло е различно. Ето защо Fun Factory създадохаспециално огъващо се дилдо, което ще заеме най-сладкият за вас ъгъл!Кратки характеристики: Персонализируемо дилдо с ог..
134.90 лв. 175.20 лв.
без ДДС:134.90 лв.
Марка: TOYJOY Модел: Dildo with balls Get Real, dual density
Dual Density Dong и Dildo Cock с топки, е първокласен, подобен на живот дилдо от колекцията Get Real by TOYJOY, създаден да уцели всички ваши интимни горещи точки. Този приятен дилдо е с цвят на плът и има естествен силует с основа за вендуза: дава ви вълнуващо реалистично изживяване. Дизайнът се от..
57.29 лв. 74.40 лв.
без ДДС:57.29 лв.
Марка: DREAM TOYS Модел: Big Stuff 11 Inch
Дилдо с тестиси и вакуумна основа описание:Обичате ли да се забавлявате по начин, който силно наподобява секс с истински мъж? Ако го предпочитате голям и реалистичен, то дилдо Big Stuff е точно дилдото за вас!Дилдо Big Stuff е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характерис..
82.24 лв. 106.80 лв.
без ДДС:82.24 лв.
Марка: YOU 2 TOYS Модел: Cumshot dildo
Еякулиращо дилдо описание:Еякулиращо дилдо - секси възбуждаща играчка за тези от вас, които искат да се насладят на усещането от празнещ се член, без опасност от забременяване!Дилдото е реалистично оформено и има солидно тяло, за плътно проникване. Огромната му глава има специален отвор, от който ще..
37.88 лв. 49.20 лв.
без ДДС:37.88 лв.
Модел: Vibrator Detective
Луксозен вибратор със залепваща основа.Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.С този вид вибратор имате възможност да проявите креативност, може да го "яхнете" или пък да го залепите на пода, прозореца, ..
56.98 лв. 74.00 лв.
без ДДС:56.98 лв.
Модел: Dildo Azazel
Луксозно необрязано реалистично дилдо със залепваща основа.Вие имате възможност да изпитате невероятни оргазми. Нежен на допир, но същевременно с необходимия релеф, да ви докара до лудост.Изработено от висококачествен силикон, който наподобява допир до човешка кожа.Дилдото може да се използва к..
56.21 лв. 73.00 лв.
без ДДС:56.21 лв.
Модел: Dildo Brave Soldier
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Brave Soldier е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща..
43.12 лв. 56.00 лв.
без ДДС:43.12 лв.
Модел: Dildo Bruce Willis
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Бруце Willis е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща ..
55.44 лв. 72.00 лв.
без ДДС:55.44 лв.
Модел: Dildo Dragon Fighter
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Dragon Fighter е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаващ..
50.05 лв. 65.00 лв.
без ДДС:50.05 лв.
Модел: Dildo Iron Luxman
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо  Iron Luxman е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка премина..
46.20 лв. 60.00 лв.
без ДДС:46.20 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.