Menu
Your Cart

Дилда

Марка: DREAM TOYS Модел: Double dong Bigstuff
Двойно дилдо Bigstuff описание:Двойно дилдо Bigstuff - за изпълващо двойно проникване!И двата края на дилдото са оформени като изключително реалистични, едри пениси - с добре откроени главички, релефни вени и кожни гънки. Голямата глава е за плътно вагинално проникване, а малката ловко се промъква и..
82.24 лв. 106.80 лв.
без ДДС:82.24 лв.
Марка: NATURE SKIN Модел: Nature Skin Big Dong
Дилдо Big Dong Nature Skin описание:Дилдо Big Dong Nature Skin - реалистичното винаги си остава предпочитано!Този огромен жребец от кибер кожа ще задоволи всеки, който го пожелае! Мощните му размери, релефната повърхност и тестисите в края го правят една истински чаровна играчка с много приложения:з..
140.45 лв. 182.40 лв.
без ДДС:140.45 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Dildo Limba Flex S, bendable
Дилдо Limba Flex S, огъващо се описание:Дилдо Limba Flex S, огъващо сеРазнообразието е неизменна част от страхотният секс и всяко тяло е различно. Ето защо Fun Factory създадохаспециално огъващо се дилдо, което ще заеме най-сладкият за вас ъгъл!Кратки характеристики: Персонализируемо дилдо с ог..
134.90 лв. 175.20 лв.
без ДДС:134.90 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo Double Vibrating
Дилдо двойно с вибрация описание:Едно никога не е достатъчно, особено когато можеш да имаш две!Това вибриращо двойно дилдо ще ви донесе от всяко удоволствие по две! Споделете тази чудесна играчка с партньор от същия или противоположния пол, и се насладете на споделената наслада отново и отново!Дилдо..
111.80 лв. 145.20 лв.
без ДДС:111.80 лв.
Марка: TOYJOY Модел: Dildo with balls Get Real, dual density
Dual Density Dong и Dildo Cock с топки, е първокласен, подобен на живот дилдо от колекцията Get Real by TOYJOY, създаден да уцели всички ваши интимни горещи точки. Този приятен дилдо е с цвят на плът и има естествен силует с основа за вендуза: дава ви вълнуващо реалистично изживяване. Дизайнът се от..
57.29 лв. 74.40 лв.
без ДДС:57.29 лв.
Марка: DREAM TOYS Модел: Big Stuff 11 Inch
Дилдо с тестиси и вакуумна основа описание:Обичате ли да се забавлявате по начин, който силно наподобява секс с истински мъж? Ако го предпочитате голям и реалистичен, то дилдо Big Stuff е точно дилдото за вас!Дилдо Big Stuff е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характерис..
82.24 лв. 106.80 лв.
без ДДС:82.24 лв.
Марка: YOU 2 TOYS Модел: Cumshot dildo
Еякулиращо дилдо описание:Еякулиращо дилдо - секси възбуждаща играчка за тези от вас, които искат да се насладят на усещането от празнещ се член, без опасност от забременяване!Дилдото е реалистично оформено и има солидно тяло, за плътно проникване. Огромната му глава има специален отвор, от който ще..
37.88 лв. 49.20 лв.
без ДДС:37.88 лв.
Модел: Fat Dildo Xise 1022
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член. Разполага със здраво-залепваща вендуза.Дилдо Xise е изработено от медицински силикон . Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка,..
69.30 лв. 90.00 лв.
без ДДС:69.30 лв.
Модел: Dildo Azazel
Луксозно необрязано реалистично дилдо със залепваща основа.Вие имате възможност да изпитате невероятни оргазми. Нежен на допир, но същевременно с необходимия релеф, да ви докара до лудост.Изработено от висококачествен силикон, който наподобява допир до човешка кожа.Дилдото може да се използва к..
56.21 лв. 73.00 лв.
без ДДС:56.21 лв.
Модел: Dildo Big sword
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Big sword е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща в п..
30.00 лв.
без ДДС:30.00 лв.
Модел: Dildo Brave Soldier
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Brave Soldier е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща..
43.12 лв. 56.00 лв.
без ДДС:43.12 лв.
Модел: Dildo Bruce Willis
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член.Дилдо Бруце Willis е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка, заоблена главичка преминаваща ..
55.44 лв. 72.00 лв.
без ДДС:55.44 лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.