Menu
Your Cart

Дилда

Марка: YOU 2 TOYS Модел: Latin Lover
Дилдо Amorita с вакуум, карамел описание:Реалистично дилдо в изкусителен карамелен цвят, с вакуумна основа - за горещи сбъднати фантазии!Тялото на дилдото е покрито с релефни вени и кожни гънки под главичката, която е издължена нагоре и добре откроена от ствола. Реалистичното тяло на играчката завър..
65.28 лв. 81.60 лв.
без ДДС:65.28 лв.
Марка: NATURE SKIN Модел: Nature Skin Big Dong
Дилдо Big Dong Nature Skin описание:Дилдо Big Dong Nature Skin - реалистичното винаги си остава предпочитано!Този огромен жребец от кибер кожа ще задоволи всеки, който го пожелае! Мощните му размери, релефната повърхност и тестисите в края го правят една истински чаровна играчка с много приложения:з..
145.92 лв. 182.40 лв.
без ДДС:145.92 лв.
Марка: NS NOVELTIES Модел: Dong COLOURS DUAL DENSITY, 5 inch
Обичате изпълващото чувство от силен, възбуден мъжки член, проникващ във вас? COLOURS PLEASURES е вашата играчка. Изработен по уникална, хипер-реалистична отливка и специално удебелено за най-ненаситните от вас - твърдо отвътре, меко отвън! Главичката е голяма и добре откроена, а по мощния ство..
96.00 лв. 120.00 лв.
без ДДС:96.00 лв.
Марка: NS NOVELTIES Модел: Realistic dong COLOURS PLEASURES
Дилдо COLOURS PLEASURES, 20 см с тестиси описание:Обичате изпълващото чувство от силен, възбуден мъжки член, проникващ във вас? COLOURS PLEASURES е вашата играчка. Изработен по уникална, хипер-реалистична отливка и специално удебелено за най-ненаситните от вас - твърдо отвътре, меко отвън! Глав..
160.32 лв. 200.40 лв.
без ДДС:160.32 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Dildo Limba Flex M, bendable
Дилдо Limba Flex M, огъващо се описание:Дилдо Limba Flex S, огъващо сеРазнообразието е неизменна част от страхотният секс и всяко тяло е различно. Ето защо Fun Factory създадохаспециално огъващо се дилдо, което ще заеме най-сладкият за вас ъгъл!Кратки характеристики: Персонализируемо дилдо с ог..
156.48 лв. 195.60 лв.
без ДДС:156.48 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Dildo Limba Flex S, bendable
Дилдо Limba Flex S, огъващо се описание:Дилдо Limba Flex S, огъващо сеРазнообразието е неизменна част от страхотният секс и всяко тяло е различно. Ето защо Fun Factory създадохаспециално огъващо се дилдо, което ще заеме най-сладкият за вас ъгъл!Кратки характеристики: Персонализируемо дилдо с ог..
140.16 лв. 175.20 лв.
без ДДС:140.16 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo Double Vibrating
Дилдо двойно с вибрация описание:Едно никога не е достатъчно, особено когато можеш да имаш две!Това вибриращо двойно дилдо ще ви донесе от всяко удоволствие по две! Споделете тази чудесна играчка с партньор от същия или противоположния пол, и се насладете на споделената наслада отново и отново!Дилдо..
116.16 лв. 145.20 лв.
без ДДС:116.16 лв.
Марка: SLT Модел: Dong
Дилдо с тестиси, самолубрикиращо се описание:Със своята нова технология за самонавлажняване, това реалистично дилдо има с какво да ви изненада!Този жребец винаги е готов за любов, когато сте готови и вие! Не е необходимо да ползвате лубрикант! Просто намокрете дилдото с вода или дори слюнка - това е..
99.84 лв. 124.80 лв.
без ДДС:99.84 лв.
Марка: DREAM TOYS Модел: Big Stuff 11 Inch
Дилдо с тестиси и вакуумна основа описание:Обичате ли да се забавлявате по начин, който силно наподобява секс с истински мъж? Ако го предпочитате голям и реалистичен, то дилдо Big Stuff е точно дилдото за вас!Дилдо Big Stuff е изработено от солиден PVC материал. Тялото му притежава всички характерис..
79.68 лв. 99.60 лв.
без ДДС:79.68 лв.
Марка: YOU 2 TOYS Модел: Cumshot dildo
Еякулиращо дилдо описание:Еякулиращо дилдо - секси възбуждаща играчка за тези от вас, които искат да се насладят на усещането от празнещ се член, без опасност от забременяване!Дилдото е реалистично оформено и има солидно тяло, за плътно проникване. Огромната му глава има специален отвор, от който ще..
39.36 лв. 49.20 лв.
без ДДС:39.36 лв.
Модел: Fat Dildo Xise 1022
Вие имате възможност да се насладите на реалистично усещане, от реалистичният релеф на изпъкали вени и гънки наподобяващи истински член. Разполага със здраво-залепваща вендуза.Дилдо Xise е изработено от медицински силикон . Тялото му притежава всички характеристики на истинския член - голяма гладка,..
72.00 лв. 90.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Модел: Dildo Azazel
Луксозно необрязано реалистично дилдо със залепваща основа.Вие имате възможност да изпитате невероятни оргазми. Нежен на допир, но същевременно с необходимия релеф, да ви докара до лудост.Изработено от висококачествен силикон, който наподобява допир до човешка кожа.Дилдото може да се използва к..
54.75 лв. 73.00 лв.
без ДДС:54.75 лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.