Menu
Your Cart

ZADO Leather Fashion

Марка: OUCH! Модел: Bondage Set Ouch!
BDSM комплект Ouch! описание:BDSM комплект Ouch - за начинаещи и любители на силните усещания!Комплектът включва мека маска за очи, наустник за запушване на устата и лента за завръзване - всичко, което ви е необходимо, за да минете границата на стандартния секс и да опитате нещо ново, дръзко и възбу..
53.59 лв. 69.60 лв.
без ДДС:53.59 лв.
Марка: LEG AVENUE Модел: Bondage Embroidered Restraint Set
Дантелен комплект за завързване описание:Ако искате да опитате лека форма на BDSM и да добавите доза на мистериозна еротика в спалнята, този комплект е идеален за вас! Състои се от изящна маска за очи и дантелени гривни. Маската за очи е изработена от мека материя декорирана с черна дантела. Гр..
96.10 лв. 124.80 лв.
без ДДС:96.10 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: SCANDAL Bed Restraint Kit
Комплект за легло SCANDAL описание:Комплект за легло SCANDAL - всичко, което в и е необходимо, за да се насладите на палави игри на власт и контрол.Комплектът включва белезници за ръце и крака, които се поставят под матрака на леглото, запушалка за уста и маска за очи. Белезниците се закопчават чрез..
154.31 лв. 200.40 лв.
без ДДС:154.31 лв.
Марка: OUCH! Модел: Collar with hand and leg cuffs
Нашийник с белезници за ръце и крака от кафява кожа - събудете желанието за послушание, респект и пълна доминация у своята половинка...Нашийникът е чудесен начин за вдъхване на респект у подчинения в BDSM заниманията. Удобен за носене и възбуждащ на външен вид, към него са прикрепени и подхождащи ко..
163.55 лв. 212.40 лв.
без ДДС:163.55 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.