Menu
Your Cart

Фетиш дрехи

Марка: SEXWELL Модел: Wild Female Costume
Женски костюм за BDSM описание:Страхотен кожен костюм от две части - прашки и оскъдно горнище с триъгълни "чашки", предназначени да покриват единствено зърната. Презрамката на сутиена минава през врата и оставя гърба гол. Втората презрамка минава през кръста и придържа малките триъгълни "чашки"..
53.59 лв. 69.60 лв.
без ДДС:53.59 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Female Luxury Costume
Костюм Дамски Лукс описание:Дамски кожен комплект от 2 части - изрязан сутиен и прашки с широк колан, изкусно украсен с метални капси.Сутиенът разкрива зърната и се разделя на по три тънки кожени ленти, събиращи се между гърдите с помощта на метална халка. Прашката е с малък триъгълник, а каишките й..
150.61 лв. 195.60 лв.
без ДДС:150.61 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Bikini with mounth
Прашка с червена уста описание:Максимално изрязани, предизвикателни кожени прашки - за най-смелите любители на BDSM! Предният триъгълник е максимално изрязан и декориран с червена кожена "уста" и метални капси. Подходящо бельо за всички жадни за удоволствия, които искат нещо по-нестандартно в с..
27.72 лв. 36.00 лв.
без ДДС:27.72 лв.
Марка: LEG AVENUE Модел: Racer sexy costume M/L
Секси костюм Състезателка описание:Жена в този костюм ще отнесе всеки мъж със стотина километра в час!Костюмът представлява електриково зелено боди с дълги ръкави и разкопчаваща се якичка. Украсен е със състезателни ленти.Забележка: Материята не е лъскава.Размер: ML.Изработен от 80% полиамид и 20% е..
115.50 лв. 150.00 лв.
без ДДС:115.50 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.