Menu
Your Cart

Почистване и поддръжка

Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Anal douche Ultimate Douche
Интимен анален душ Ultimate Douche описание:CalExotics® Ultimate Douche ™ върховният аксесоар за анален душ. С него можете да сте сигурни, че поддържате най-високия стандарт на анална хигиена - всякакви притеснения относно чистотата могат да бъдат оставени зад гърба ви с този премиум анален душ.&nbs..
15.71 лв. 20.40 лв.
без ДДС:15.71 лв.
Марка: WICKED Модел: Toy cleaner Wicked
Почистващ спрей за играчки Wicked описание:Почистващ спрей за играчки WickedВЕГАНСертифициран от PETAБез парабениАнтибактериален, с натурален екстракт от лавандула и маслиново клонче. Подходящ за всички видове играчки. Без миризма, безопасен за тялото.Wicked Sensual Care Collection е американска мар..
32.34 лв. 42.00 лв.
без ДДС:32.34 лв.
Марка: SEXWELL Модел: All Purpose Cleaner 100 ml
Почистващ спрей за играчки без алкохол описание:Спреят CleanWell не съдържа алкохол, затова е подходящ за почистване на всички видове секс играчки. Той няма да увреди материята! Уверете се,че сте отстранили батериите или захранването.Напръскайте повъхността на играчката и я избършете с мека пам..
14.78 лв. 19.20 лв.
без ДДС:14.78 лв.
Марка: WICKED Модел: Foaming toy cleaner Wicked
Пяна за почистване на играчки Wicked описание:Антибактериална почистваща пяна за играчки WickedВЕГАНСертифициран от PETAБез парабениАнтибактериална формула, подсилена с екстракт от Алое Вера, маслинено листо, лавандула и мащерка. Подходящ за дезинфекциране на всякакъв вид секс играчки, особено за ан..
43.43 лв. 56.40 лв.
без ДДС:43.43 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.