Menu
Your Cart

Пенис уголемители

Модел: Cohesive Gauze
Мек уплътнител за MaleEdge описание:Уплътнител за пенис-уголемителя MaleEdge. Уплътнителят е мек, изработен от медицинска марля с хипоалергенни свойства. Служи за покриване на пениса там, където кожата е най-чувствителна и не позволява на гумената каишка да раздразни тъканта. Така уредът за пен..
25.20 лв.
без ДДС:25.20 лв.
Модел: Protection Pad
Омекотяващ предпазител за MaleEdge описание:Омекотяващ предпазител за MaleEdge, предназначен да обгръща частта на пениса, където се поставя гумената каишка. Често се случва каишката да раздразни чувствителната кожа на пениса и това да създаде дискомфорт. С този предпазител ще ви е по-удобно да носит..
12.60 лв.
без ДДС:12.60 лв.
Марка: MALE EDGE Модел: MaleEdge Basic
Пенис уголемител MaleEdge Basic описание:Когато използвате патентования продукт MaleEdge за удължаване на пениса, резултатите са гарантирани. MaleEdge разчита на прост, но ефективен метод за уголемяване на пенисa – методът на разтежението, който е клинично доказан като ефективен.Уголемяването на чле..
313.80 лв.
без ДДС:313.80 лв.
Марка: MALE EDGE Модел: MaleEdge Extra
Пенис уголемител MaleEdge Extra описание:Уголемяването на пениса чрез прилагането на постоянен и премерен опън е един от най-успешните методи за уголемяване на члена открити до сега.MaleEdge е най-използваният в момента екстендер и популярността му продължава да расте!РезултатиMaleEdge е безопасна и..
364.20 лв.
без ДДС:364.20 лв.
Марка: MALE EDGE Модел: MaleEdge Pro
Пенис уголемител MaleEdge Pro описание:Уголемяването на пениса чрез прилагането на постоянен и премерен опън е един от най-успешните методи за уголемяване на члена открити до сега. MaleEdge е най-използваният в момента екстендер и популярността му продължава да расте!РезултатиMaleEdge е безопасна и ..
414.60 лв.
без ДДС:414.60 лв.
Модел: Rubber Strap Black
Резервна каишка за MaleEdge описание:Черна резервна гумена каишка за пенис-уголемяващият уред MaleEdge.Без гумената каишка прикачването на уреда към пениса би било невъзможно, което я прави изключително важен компонент. Каишката е разработена така, че се поставя лесно и най-вече - регулира се с леко..
57.96 лв.
без ДДС:57.96 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.