Menu
Your Cart

Помпи за мъже

Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: pump sleeve
Маншон за пенис помпа описание:Мек и разтеглив силиконов маншон за пенис помпа. Подходящ за цилиндри с диаметър до 7.5см. Силиконовият ръкав се поставя върху пенис помпата, за да се създаде вакуум при засмукване, както и за допълнителен комфорт по време на ползване. С времето маншонът на вашата..
21.60 лв.
без ДДС:21.60 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Magic Pipe Penis Pump
Пенис помпа за уголемяване Magic Pipe описание:Ефективна стимулация за вашия пенис!Насладете се на удоволствието от вакуумното засмукване, придружено със задоволството от уголемяващият се пред очите ви член! Помпата Magic Pipe се състои от пластмасов цилиндър, латексов маншон и ръчна помпичка с..
99.60 лв.
без ДДС:99.60 лв.
Марка: MOJO Модел: Penis Pump Mojo G Force Digital
Пенис помпа с автоматично засмукване описание:Искате мощна ерекция? А какво ще кажете за напълно естествен начин да удължите пениса си?Не е нужно да избирате - с уникалната дигитална помпа Mojo G-Force ще получите и двете!Mojo G-Force е дигитална вакуумна помпа с автоматично засмукване. Устройството..
213.00 лв.
без ДДС:213.00 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Penis Pump Hot Hole With Vibration
Пенис помпа с вибрация при върха описание:Помпа за по-голям член и по-твърда ерекция - сега с вибрация за допълнително стимулиране!Помпата се състои от прозрачно цилиндрично тяло с мек латексов маншон в долната си част и удобна ръчна помпа с вентил за изравняване на налягането. От горната страна на ..
111.60 лв.
без ДДС:111.60 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Penis Pump Power
Пенис помпа с подвижна вибрация описание:Помпа за увеличаване на ерекцията, с вибрация за допълнително стимулиране! Никога досега не сте усещали подобно удоволствие!Помпата се състои от прозрачно цилиндрично тяло, силиконов маншон в долния край и удобна ръчна помпа с вентил за освобождаване на вакуу..
99.60 лв.
без ДДС:99.60 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.