Menu
Your Cart

Рингове

Марка: DREAM TOYS Модел: Lit-Up Silicone Stimu Ring 1
Пенис ринг с релеф, вибриращУдължете ерекцията си, като едновременно с това доставите невероятно удоволствие на вашата половинка!Дискретният пенис ринг с релеф е изработен от разтеглив, гладък силикон, който се поставя в основата на члена след получаване на ерекция. По този начин кръвта остава в пен..
24.02 лв. 31.20 лв.
без ДДС:24.02 лв.
Марка: MANCAGE Модел: Cage
Клетка за пенис 01, от поликарбонат описание:Звяр, създаден за клетката!Отнесете BDSM играта си на съвсем ново ниво! Контролирай, или бъди контролиран!Man|Cage Chastity Cages са серия клетки за пенис, изработени от висококачествен поликарбонат. Това е много лек, издържлив и хипоалергичен материал. К..
111.80 лв. 145.20 лв.
без ДДС:111.80 лв.
Марка: MANCAGE Модел: Chastity cage 02, polycarbonate
Клетка за пенис 02, от поликарбонат описание:Звяр, създаден за клетката! Отнесете BDSM играта си на съвсем ново ниво! Контролирай, или бъди контролиран!Man|Cage Chastity Cages са серия клетки за пенис, изработени от висококачествен поликарбонат с прозрачна повърхност. Това е много лек, издържли..
111.80 лв. 145.20 лв.
без ДДС:111.80 лв.
Марка: OUCH! Модел: Leather Cock ring
Кожен пенис ринг с вибрация описание:Ако си падате по нестандартните неща и обикновените пенис рингове не са ви по вкуса, опитайте този!Уникален пенис ринг с предизвикателен дизайн и мощна вибрация - аксесоар, който ще донесе удоволствие и на него, и на нея! Изработен от черна кожа и снабден с мощен..
43.43 лв. 56.40 лв.
без ДДС:43.43 лв.
Марка: FIFTY SHADES OF GREY Модел: Again and Again Adjustable Cock Ring
Пенис пристегач Fifty Shades of Grey описание:Пенис пристегач Fifty Shades of GreyПодходящ за мъже, които искат ерекцията им да се задържи за по-дълго време и да бъде по-твърда.Начин на употреба: след получаване на ерекция, пенисът се пристяга в основата на ствола. Така кръвта остава в члена и не му..
53.59 лв. 69.60 лв.
без ДДС:53.59 лв.
Марка: SIMPLICITY Модел: Cock ring
Пенис ринг BARON, с вибрация описание:Влюбете се отново с вибриращ пенис ринг Simplicity Baron!10-скоростен силиконов пръстен за палави приключения! Неговият динамичен овален дизайн с релеф за клиторна стимулация, както и 10 бързи скорости на вибрация, обещават часове на бурна и споделена страст.Sim..
53.59 лв. 69.60 лв.
без ДДС:53.59 лв.
Марка: MJUZE Модел: Infinity - Thin - M / L Cockring - Black
Пенис ринг Infinity - M и L размер описание:За по-твърда и мощна ерекция, веднага! Ринговете са изработени от гъвкав, разтеглив силикон. Поставят се (поотделно или заедно) в основата на пениса и/или тестисите, с малко лубрикант и задържат кръвта по-дълго в члена - така ерекцията става още по-тв..
34.19 лв. 44.40 лв.
без ДДС:34.19 лв.
Марка: DREAM TOYS Модел: Lit-Up Silicone Stimu Ring 4
Пенис ринг гладък, вибриращ описание:Гладък пенис ринг, вибриращУдължете ерекцията си, като едновременно с това доставите невероятно удоволствие на вашата половинка!Гладкият пенис ринг е изработен от разтеглив, гладък силикон, който се поставя в основата на члена след получаване на ерекция. По този ..
24.02 лв. 31.20 лв.
без ДДС:24.02 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Penis Ring Super-Flex
Пенис ринг за двама с клиторстомулатор описание:Удължете ерекцията си и доставете двойно удоволствие на половинката - едновременно!Този пенис-ринг е изработен от гъвкаво джели, което се поставя лесно - всичко, което трябва да направите е да покриете вече еректиралия си пенис с малко лубрикант и да г..
6.47 лв. 8.40 лв.
без ДДС:6.47 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Penis Рing Superflex Grip
Пенис ринг с 4 магнитни топчета описание:Латексова пенис-халка с магнитни сачми. Четирите магнитни топчета в халката създават магнитно поле, което стимулира притока на кръв в пениса. Освен, че благоприятства ерекцията и забавя еякулацията, халката не позволява на презерватива да се изхлузва.Нач..
24.02 лв. 31.20 лв.
без ДДС:24.02 лв.
Марка: FIFTY SHADES OF GREY Модел: Vibro cock ring Fifty Shades Freed
Пенис ринг с вибрация Fifty Shades Freed описание:Направете НЕГО силен и направете НЕЯ слаба - едно вълнуващо изживяване за двама!Пенис пръстен с клитор-стимулатор с формата на зайче и 10 различни режима на вибрация. Изработен от разтеглив силикон с диаметър Ø 3,5 см. Тегло: 46 гр. Със заключване за..
173.71 лв. 225.60 лв.
без ДДС:173.71 лв.
Марка: YOU 2 TOYS Модел: Penis stud ring
Пенис ринг с метални топчета описание:Пенис ринг с метални топчета - за по-силна, твърда и визуално впечатляваща ерекция!Топчетата допълнително масажират члена и задържат кръвта в ствола му, като по този начин удължават ерекцията. Поставете с малко лубрикант и се насладете на усещането!Материал: ТПЕ..
18.48 лв. 24.00 лв.
без ДДС:18.48 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.