Menu
Your Cart

Вагинални топчета и виброяйца

Марка: SEXWELL Модел: Vaginal Ball Silicone Pink
Вагиналнo топче  1 описание:Вагиналното топче е уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. То ще ви позволи да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин!Носенето на топчето по време на ежедневните дейности спомага за тренирането и стягането н..
61.80 лв.
без ДДС:61.80 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Balls Duo
Вагинални топчета Sexwell 2 описание:Вагиналните топчета Sexwell Balls 2 са уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. Те ще ви позволят да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин! Носенето на топчетата по време на ежедневните дейности спомага з..
61.80 лв.
без ДДС:61.80 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Vaginal Balls
Вагинални топчета Sexwell 2 Мини описание:Вагиналните топчета Sexwell Balls 2 Mini са уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. Те ще ви позволят да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин! Носенето на топчетата по време на ежедневните дейности..
61.80 лв.
без ДДС:61.80 лв.
Марка: SATISFYER Модел: Vaginal Balls Set of 3
УЛИЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА ОРГАЗМ - Носенето на топки Satisfyer Kegel само за 15 минути на ден тренира мускулите на тазовото дъно - мускулите, които ви позволяват да усещате спиращи дъха оргазми.НАПРАВЕНА ОТ МЕДИЦИНСКО-ГРАДЕН СИЛИКОН - Използването на медицински силикон прави тези топчета лесни за постав..
94.80 лв.
без ДДС:94.80 лв.
Марка: WE-VIBE Модел: Bullet for G-spot Jive by We-Vibe
Виброкуршум за G-точка Jive от We-vibe описание:Насладете се на най-доброто в дискретното удоволствие с Jive от We-Vibe ™, работещ с Bluetooth. Наслада без държане с ръце, независимо дали си играете самостоятелно или с партньора си, с безплатното приложение We-Connect ™. WE-Connect ™ Смарт..
498.00 лв.
без ДДС:498.00 лв.
Марка: TENGA Модел: VI-BO Twin Orb
Вибротопчета близнаци Tenga VI-BO описание:VI-BO Twin Orb на Tenga е секс играчка с нестандартна форма, която ще ви донесе неизпитвано досега удоволствие! Когато поставите тези двете малки вибриращи сфери в гнездата им в двата края на играчката, вече сте готови за забавления.Можете да ги използ..
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Марка: FIFTY SHADES OF GREY Модел: Kegel Balls Set Fifty Shades of Grey
Комплект Кегел Fifty Shades of Grey описание:Комплект Кегел Fifty Shades of Grey - съчетайте полезното с приятното!Тонизирайте тазобедрените мускули и се насладете на уникална по своя род стимулация с официалните вагинални топчета на "Петдесет нюанса сиво"! Шест различни комбинации от тежести от 15г..
136.80 лв.
без ДДС:136.80 лв.
Модел: Vibrating egg 104
Описание Вибро яйце Xise:В случай, че имате нужда от разтърсващи оргазми, това е вашият продукт.Само с един  бутон можете да избирате между 20 режима на вибрации.Вие не само ще изпитате наслада от употребата им, но и ще стегнете значително вагиналните си мускули, посредтвом т.н. "Упражнения на ..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.