Menu
Your Cart

Вагинални топчета и виброяйца

Марка: SATISFYER
Материал: СиликонВодоустойчивост: ПълнаДължина, обща см.: 15.6Диаметър см.: 3.4Бранд: SATISFYER..
75.84 лв. 94.80 лв.
без ДДС:75.84 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Vaginal Ball Silicone Pink
Вагиналнo топче  1 описание:Вагиналното топче е уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. То ще ви позволи да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин!Носенето на топчето по време на ежедневните дейности спомага за тренирането и стягането н..
49.44 лв. 61.80 лв.
без ДДС:49.44 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Vaginal Balls
Вагинални топчета Sexwell 2 Мини описание:Вагиналните топчета Sexwell Balls 2 Mini са уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. Те ще ви позволят да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин! Носенето на топчетата по време на ежедневните дейности..
49.44 лв. 61.80 лв.
без ДДС:49.44 лв.
Марка: SEXWELL Модел: Balls Duo
Вагинални топчета Sexwell 2 описание:Вагиналните топчета Sexwell Balls 2 са уникална секс играчка, която успешно съчетава полезното с приятното. Те ще ви позволят да упражните мускулите на тазовото дъно по забавен, игрив и лесен начин! Носенето на топчетата по време на ежедневните дейности спомага з..
49.44 лв. 61.80 лв.
без ДДС:49.44 лв.
Марка: WE-VIBE Модел: Bullet for G-spot Jive by We-Vibe
Виброкуршум за G-точка Jive от We-vibe описание:Насладете се на най-доброто в дискретното удоволствие с Jive от We-Vibe ™, работещ с Bluetooth. Наслада без държане с ръце, независимо дали си играете самостоятелно или с партньора си, с безплатното приложение We-Connect ™. WE-Connect ™ Смарт..
398.40 лв. 498.00 лв.
без ДДС:398.40 лв.
Марка: TENGA Модел: VI-BO Twin Orb
Вибротопчета близнаци Tenga VI-BO описание:VI-BO Twin Orb на Tenga е секс играчка с нестандартна форма, която ще ви донесе неизпитвано досега удоволствие! Когато поставите тези двете малки вибриращи сфери в гнездата им в двата края на играчката, вече сте готови за забавления.Можете да ги използ..
96.00 лв. 120.00 лв.
без ДДС:96.00 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Aqua Silks Waterproof Bullet
Виброяйце куршум с дистанционно описание:Вибриращите яйца са най-предпочитани от двойки, които искат да използват секс играчка, но не желаят да изпробват вибратор. Въпреки малките си размери, те са способни на уникална стимулация - както за жени, така и за мъже!Яйцето има плавна елипсовидна форма, к..
59.52 лв. 74.40 лв.
без ДДС:59.52 лв.
Марка: FIFTY SHADES OF GREY Модел: Kegel Balls Set Fifty Shades of Grey
Комплект Кегел Fifty Shades of Grey описание:Комплект Кегел Fifty Shades of Grey - съчетайте полезното с приятното!Тонизирайте тазобедрените мускули и се насладете на уникална по своя род стимулация с официалните вагинални топчета на "Петдесет нюанса сиво"! Шест различни комбинации от тежести от 15г..
109.44 лв. 136.80 лв.
без ДДС:109.44 лв.
Модел: Vibrating egg 104
Описание Вибро яйце Xise:В случай, че имате нужда от разтърсващи оргазми, това е вашият продукт.Само с един  бутон можете да избирате между 20 режима на вибрации.Вие не само ще изпитате наслада от употребата им, но и ще стегнете значително вагиналните си мускули, посредтвом т.н. "Упражнения на ..
20.00 лв. 25.00 лв.
без ДДС:20.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.