Menu
Your Cart

Дилда и вибратори

Марка: BLUSH Модел: Dildo JET EBONY, realistic
Дилдо JET EBONY, реалистично описание:Реалистично изваяно и оформено да се усеща като истински член!Дилдото има широка вакуумна основа, която го прави подходящо както за анална игра, така и за прикрепяне към страп-он с подходящ по размер пръстен, или залепяне на гладка повърхност (например плочки в ..
27.72 лв. 36.00 лв.
без ДДС:27.72 лв.
Марка: CHRYSTALINO Модел: Chrystalino Gallant wand
Дилдо от стъкло Chrystalino Gallant описание:Стъкленото дилдо "Галант" е уникално оформен, ръчно изработен и е подходящ за вагинална, както и анална игра!Направено е от боросиликатно стъкло, което осигурява вечен живот на играчката. Общата му дължина е 18 см., а проникващата част 15 см. Диаметъ..
73.00 лв. 94.80 лв.
без ДДС:73.00 лв.
Марка: CHRYSTALINO Модел: Chrystalino Tower wand
Дилдо от стъкло Chrystalino Tower описание:Tower (Кула) е уникат от серията КРИСТАЛИНО. Извисява се с изумителните си 18 см. съвършено, полирано стъкло. Проникващата част е 15 см., поради основата, която предразполага към вагинална и анална игра. Диаметърът е 2.1 см.    ТРИК! Поставет..
73.00 лв. 94.80 лв.
без ДДС:73.00 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo With Suction So Real Veiny Dong
Дилдо с вакуум, реалистично описание:Ако сте от хората, които приемат осъществяването на най-дивите си сексуални фантазии сериозно, то това мощно дилдо е точно за вас!So Real е голямо реалистично дилдо с вакуумна основа, предназначено да задоволи най-капризните дами (а защо не и господа?). Тялото е ..
76.69 лв. 99.60 лв.
без ДДС:76.69 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo Horseshoe Shape Double
Дилдо с форма на подкова, двойно описание:Двойно дилдо за едновременна вагинална и анална стимулация!По цялата дължина на дилдото са разположени множество релефни вени, а двата му края завършват с анатомично оформени пенис глави. Дебелината на дилдото постепенно се увеличава от единия към другия кра..
47.59 лв. 61.80 лв.
без ДДС:47.59 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.