Menu
Your Cart

Дилда и вибратори

Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo Anal Special Black
Дилдо Anal Special, черно описание:Ако искате да стимулирате партньорката си вагинално и анално, но не желаете да използвате вибратор, този пенис накрайник ще ви помогне да го сторите!Накрайникът е изработен от гъвкав силикон и има два разтегливи ринга, които се захващат за пениса и тестисите. Дилдо..
38.87 лв. 49.20 лв.
без ДДС:38.87 лв.
Марка: NS NOVELTIES Модел: Realistic dong COLOURS PLEASURES, 5 inch
Дилдо COLOURS PLEASURES, 13 см с тестиси описание:Обичате изпълващото чувство от силен, възбуден мъжки член, проникващ във вас? COLOURS PLEASURES е вашата играчка. Изработен по уникална, хипер-реалистична отливка и специално удебелено за най-ненаситните от вас, дилдото ще задоволи всеки каприз...
84.37 лв. 106.80 лв.
без ДДС:84.37 лв.
Марка: BLUSH Модел: Dildo JET EBONY, realistic
Дилдо JET EBONY, реалистично описание:Реалистично изваяно и оформено да се усеща като истински член!Дилдото има широка вакуумна основа, която го прави подходящо както за анална игра, така и за прикрепяне към страп-он с подходящ по размер пръстен, или залепяне на гладка повърхност (например плочки в ..
28.44 лв. 36.00 лв.
без ДДС:28.44 лв.
Марка: CHRYSTALINO Модел: Chrystalino Gallant wand
Дилдо от стъкло Chrystalino Gallant описание:Стъкленото дилдо "Галант" е уникално оформен, ръчно изработен и е подходящ за вагинална, както и анална игра!Направено е от боросиликатно стъкло, което осигурява вечен живот на играчката. Общата му дължина е 18 см., а проникващата част 15 см. Диаметъ..
74.89 лв. 94.80 лв.
без ДДС:74.89 лв.
Марка: CHRYSTALINO Модел: Chrystalino Tower wand
Дилдо от стъкло Chrystalino Tower описание:Tower (Кула) е уникат от серията КРИСТАЛИНО. Извисява се с изумителните си 18 см. съвършено, полирано стъкло. Проникващата част е 15 см., поради основата, която предразполага към вагинална и анална игра. Диаметърът е 2.1 см.    ТРИК! Поставет..
74.89 лв. 94.80 лв.
без ДДС:74.89 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo With Suction So Real Veiny Dong
Дилдо с вакуум, реалистично описание:Ако сте от хората, които приемат осъществяването на най-дивите си сексуални фантазии сериозно, то това мощно дилдо е точно за вас!So Real е голямо реалистично дилдо с вакуумна основа, предназначено да задоволи най-капризните дами (а защо не и господа?). Тялото е ..
78.68 лв. 99.60 лв.
без ДДС:78.68 лв.
Марка: SEVENCREATIONS Модел: Dildo Horseshoe Shape Double
Дилдо с форма на подкова, двойно описание:Двойно дилдо за едновременна вагинална и анална стимулация!По цялата дължина на дилдото са разположени множество релефни вени, а двата му края завършват с анатомично оформени пенис глави. Дебелината на дилдото постепенно се увеличава от единия към другия кра..
48.82 лв. 61.80 лв.
без ДДС:48.82 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.