Menu
Your Cart

Масажори

Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: P-spot vibe Pinpoint, wireless
Безжичен вибратор за П-точка Pinpoint Probe е вашият нов приятел, с подвижно връхче, което имитира движението на пръст и масажира простатата. Този мощен простатен вибратор е вашият билет за влака на удоволствието! Насладете се на 12 режима на вибрация идващи от 2 мотора, събрани в тази 100..
115.50 лв. 150.00 лв.
без ДДС:115.50 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Massager Hype
Масаж или  наслада малко по-надолу: масажор Hype ще отговори на всяка нужда! Масажор Hype има голяма глава, която позволява както масаж на цялото тяло, така и сладка клиторна стимулация за интензивни оргазми. Отдайте се на персонализирано удоволствие с помощта на 10 жизнени вибрации, страс..
154.31 лв. 200.40 лв.
без ДДС:154.31 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Mini vibrator Slay Teaser
Мини вибратор Slay Teaser описание:Мини масажор Slay Teaser е компактен, но мощен компаньон, готов да събуди желанието у вас!Slay™ Teaser ще се мушне кротко и дискретно в дамската ви чанта, за да разтрепери краката ви когато ви потрябва компактна наслада - от офиса до вкъщи. Мини вибратора е гладък,..
92.40 лв. 120.00 лв.
без ДДС:92.40 лв.
Марка: BODYWAND Модел: Bodywand Mini Massager, ladybug
Мини масажор Bodywand, на точки описание:Искате удоволствие навсякъде и по всяко време? Мини масажорът Bodywand Mini е перфектният аксесоар за вас! Масажорът има изключително дискретен вид, с елегантни кристали в основата си. Тялото му е ергономично оформено и удобно за държане с една ръка. Гла..
62.83 лв. 81.60 лв.
без ДДС:62.83 лв.
Марка: BODYWAND Модел: Bodywand Mini Massager, heartbreaker
Мини масажор Bodywand, със сърца описание:Искате удоволствие навсякъде и по всяко време? Мини масажорът Bodywand Mini е перфектният аксесоар за вас! Масажорът има изключително дискретен вид, с елегантни кристали в основата си. Тялото му е ергономично оформено и удобно за държане с една ръка. Гл..
62.83 лв. 81.60 лв.
без ДДС:62.83 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.