Menu
Your Cart

Масажори

Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Massager Hype
Масаж или  наслада малко по-надолу: масажор Hype ще отговори на всяка нужда! Масажор Hype има голяма глава, която позволява както масаж на цялото тяло, така и сладка клиторна стимулация за интензивни оргазми. Отдайте се на персонализирано удоволствие с помощта на 10 жизнени вибрации, страс..
150.30 лв. 200.40 лв.
без ДДС:150.30 лв.
Марка: EASY TOYS Модел: Curve massager Rosy Gold
Масажор Rosy Gold, извит описание:Насладата от интимния момент принадлежи на вас, а защо да не го споделите и със своя партньор? Серията Rosy Gold пристига в България с 9 разнообразни модела играчки, с които да изследвате света на насладата, такъв, какъвто не сте го виждали досега!На вашето внимание..
93.60 лв. 124.80 лв.
без ДДС:93.60 лв.
Марка: SATISFYER Модел: Massager Wand-er Woman Black/Gold
Масажор Wand-er Woman, черно и златно описание:Подходяща за терапевтични масажи за цялото тяло, Wand-er Woman, с опростената си форма и впечатляващ размер ще събуди желанието у вас или вашия любовник с разтърсваща душата стимулация на най-интимните ви части.  Идеална за масаж на цялото тял..
131.40 лв. 175.20 лв.
без ДДС:131.40 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Mini vibrator Slay Teaser
Мини вибратор Slay Teaser описание:Мини масажор Slay Teaser е компактен, но мощен компаньон, готов да събуди желанието у вас!Slay™ Teaser ще се мушне кротко и дискретно в дамската ви чанта, за да разтрепери краката ви когато ви потрябва компактна наслада - от офиса до вкъщи. Мини вибратора е гладък,..
90.00 лв. 120.00 лв.
без ДДС:90.00 лв.
Марка: BODYWAND Модел: Bodywand Mini Massager, ladybug
Мини масажор Bodywand, на точки описание:Искате удоволствие навсякъде и по всяко време? Мини масажорът Bodywand Mini е перфектният аксесоар за вас! Масажорът има изключително дискретен вид, с елегантни кристали в основата си. Тялото му е ергономично оформено и удобно за държане с една ръка. Гла..
61.20 лв. 81.60 лв.
без ДДС:61.20 лв.
Марка: BODYWAND Модел: Bodywand Mini Massager, heartbreaker
Мини масажор Bodywand, със сърца описание:Искате удоволствие навсякъде и по всяко време? Мини масажорът Bodywand Mini е перфектният аксесоар за вас! Масажорът има изключително дискретен вид, с елегантни кристали в основата си. Тялото му е ергономично оформено и удобно за държане с една ръка. Гл..
61.20 лв. 81.60 лв.
без ДДС:61.20 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.