Menu
Your Cart

Оригинални форми

Марка: CHISA Модел: G-spot vibrator Magic G Wand
Вибратор за G-точка със светещ корпус описание:Вибратор за G-точка със светещ корпус Когато е време да озарите любовния си живот, и то буквално, изберете този магически вибратор! Оформен е ергономично, лек е, уникално гладък на допир и стилен - корпусът му свети в синьо и ще ви забавлява както ..
99.00 лв. 132.00 лв.
без ДДС:99.00 лв.
Марка: SIMPLICITY Модел: Finger vibe
Вибратор за пръст Marie, 10 скорости описание:Нека малките размери или особения дизайн на Marie не ви заблуждават - този сладък клитор стимулатор умее всички номера!Мощният мини-вибратор, който тупти в Marie, кара множеството й власинки да трептят ритмично. Дори само с пръст да ги докоснете, ще усет..
52.20 лв. 69.60 лв.
без ДДС:52.20 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Vibrator pulsator SlimStronic Surf
Вибратор пулсатор SlimStronic Surf описание:Пулсатор от най-новото поколение на Fun Factory - а вие изпитвали ли сте свръхоргазъм?  Животът е твърде кратък за посредствени оргазми! Строник Сърф е създаден за дълбок масаж на всяко нервно окончание, за задоволяващо и изпълващо усещане -..
377.10 лв. 502.80 лв.
без ДДС:377.10 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Clit vibe Climaxer
Истинска находка за дамите, които търсят източник на върховни нови усещания!Насладете се на новата играчка Foreplay Frenzy Climaxer! Горещи вибрации се разливат по изящното силиконово тяло на този вибратор-заек и достигат до най-сладките и чувствени места на женската анатомия. Клиторът и G-точк..
93.60 лв. 124.80 лв.
без ДДС:93.60 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Hide and Play lipstick vibrator
Смело, стилно и готово за игра, шикозното акумулаторно червило за криене и възпроизвеждане е аксесоарът, обичащ удоволствието, за който сте мечтали. Насладете се на върховата стимулация в движение, като пъхнете блестящия куршум в чантата си и подправете нощта си където и да ви подтикне. Това червило..
61.20 лв. 81.60 лв.
без ДДС:61.20 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.