Menu
Your Cart

Оригинални форми

Марка: CHISA Модел: G-spot vibrator Magic G Wand
Вибратор за G-точка със светещ корпус описание:Вибратор за G-точка със светещ корпус Когато е време да озарите любовния си живот, и то буквално, изберете този магически вибратор! Оформен е ергономично, лек е, уникално гладък на допир и стилен - корпусът му свети в синьо и ще ви забавлява както ..
101.64 лв. 132.00 лв.
без ДДС:101.64 лв.
Марка: SIMPLICITY Модел: Finger vibe
Вибратор за пръст Marie, 10 скорости описание:Нека малките размери или особения дизайн на Marie не ви заблуждават - този сладък клитор стимулатор умее всички номера!Мощният мини-вибратор, който тупти в Marie, кара множеството й власинки да трептят ритмично. Дори само с пръст да ги докоснете, ще усет..
53.59 лв. 69.60 лв.
без ДДС:53.59 лв.
Марка: FUN FACTORY Модел: Vibrator pulsator SlimStronic Surf
Вибратор пулсатор SlimStronic Surf описание:Пулсатор от най-новото поколение на Fun Factory - а вие изпитвали ли сте свръхоргазъм?  Животът е твърде кратък за посредствени оргазми! Строник Сърф е създаден за дълбок масаж на всяко нервно окончание, за задоволяващо и изпълващо усещане -..
387.16 лв. 502.80 лв.
без ДДС:387.16 лв.
Марка: CALIFORNIA EXOTIC Модел: Hide and Play lipstick vibrator
Смело, стилно и готово за игра, шикозното акумулаторно червило за криене и възпроизвеждане е аксесоарът, обичащ удоволствието, за който сте мечтали. Насладете се на върховата стимулация в движение, като пъхнете блестящия куршум в чантата си и подправете нощта си където и да ви подтикне. Това червило..
62.83 лв. 81.60 лв.
без ДДС:62.83 лв.
Марка: DREAM TOYS Модел: Strap-on vibrator DOUBLE DIPPER
За спиращи дъха интензивни моменти на удоволствие!Вибратор за диви страп-он игри и вълнуваща роля играе напълно без отвличаща вниманието сбруя. По-късият сгъстен край се вкарва във влагалището и се задържа на мястото на тазовото дъно. След това по-дългият вал може да се използва за задоволяване на в..
150.61 лв. 195.60 лв.
без ДДС:150.61 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.