Menu
Your Cart

BLUSH

Марка: BLUSH Модел: Anal Adventures Platinum Wav Plug Black
За всеки, който търси да изследва новите анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures Платината предлага анатомично насочени опции, всички изработени от 100% гладък сатенен силикон, втвърден от платина. Малкият връх на Wave Plug е лесен за поставяне, докато тялото леко ще разтегне отвора ви. ..
38.38 лв. 49.20 лв.
без ДДС:38.38 лв.
Марка: BLUSH Модел: Throttle AV-01 plug Carbon Fiber
Анален разширител Carbon Fiber AV-01 описание:Анален разширител Carbon Fiber AV-01 - г*з до дупка!Throttle е мощна анална играчка, която ще ви донесе:• СИЛА- дълбоки, разтърсващи вибрации с 10 режима, които се сменят само с един бутон;• играчка 3-в-1 – може да се използва със или без вибриращия курш..
77.69 лв. 99.60 лв.
без ДДС:77.69 лв.
Марка: BLUSH Модел: Butt plug Hung Rider, medium
Анален разширител Hung Rider, среденМатериал: PVCДължина, обща см.: 12Диаметър см.: 3.5Цвят: ТелесенБранд: BLUSH..
28.08 лв. 36.00 лв.
без ДДС:28.08 лв.
Марка: BLUSH Модел: Anal Adventures Platinum Small Anal Bead
За всеки, който търси да изследва новите анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures Платината предлага анатомично насочени опции, всички изработени от 100% гладък сатенен силикон, втвърден от платина. Трите мъниста на малките анални мъниста ще се извиват с тялото ви, а основата на котвата щ..
43.99 лв. 56.40 лв.
без ДДС:43.99 лв.
Марка: BLUSH Модел: Gaia Eco vibrator
Gaia Eco: Първият в света еко биоразградим вибратор!Изработен от BioFeel биопластмаса на основата на нишесте, Gaia Eco е играчка за наслада с мисъл за природата. Вибраторът използва по-малко енергия и създава по-малко вредни емисии от всяка друга играчка на пазара. Класическият дизайн позволява ваги..
28.08 лв. 36.00 лв.
без ДДС:28.08 лв.
Марка: BLUSH Модел: G-spot rechargeable vibe NOJE
Вибратор за G-точка NOJE, презаредим описание:Вибратор за G-точка NOJE, презаредим Вибраторът на NOJE (от шведски nöje: удоволствие) предоставя класическият дизайн за стимулация на G-точката - извито връхче, оформено като яйце. Различното при този вибратор е ултра мощната вибрация, която вече п..
93.60 лв. 120.00 лв.
без ДДС:93.60 лв.
Марка: BLUSH Модел: Gaia Eco bullet vibrator
Gaia Eco: Първият в света еко биоразградим виброкуршум!Изработен от BioFeel пластмаса на основата на нишесте, Gaia Eco е играчка за наслада с мисъл за природата. Безопасен за околната среда и за тялото, този виброкуршум не съдържа фталати и е изключително лесен за почистване - с вода и интимен сапун..
18.72 лв. 24.00 лв.
без ДДС:18.72 лв.
Марка: BLUSH Модел: Gaia Eco bullet vibrator
Изработен от BioFeel пластмаса на основата на нишесте, Gaia Eco е играчка за наслада с мисъл за природата. Безопасен за околната среда и за тялото, този виброкуршум не съдържа фталати и е изключително лесен за почистване - с вода и интимен сапун или почистващ спрей за секс играчки.  1 мощн..
18.72 лв. 24.00 лв.
без ДДС:18.72 лв.
Марка: BLUSH Модел: The Collection Sweet Bullet Fishbowl
Клиентите ще харесат вкусно сладък избор на The Collection Sweets Bullet Fishbowl! Тези 36 индивидуално запечатани куршума правят очарователно допълнение към всяка колекция и са удобни за пътуване. Всеки куршум е изработен от гладка ABS пластмаса и е напълно водоустойчив. Тихите, мощни едноскоростни..
24.34 лв. 31.20 лв.
без ДДС:24.34 лв.
Марка: BLUSH Модел: Dildo JET BLAQ, realistic
Дилдо JET BLAQ, реалистично описание:Реалистично дилдо, с мощно черно тяло, изваяно така че да се усеща точно като истински възбуден член!Заострена главичка за плавно проникване, кожни гънки и изпъкнали вени за допълнителна стимулация по време на игра.Вакуумната чашка в основата се залепя за почти в..
34.63 лв. 44.40 лв.
без ДДС:34.63 лв.
Марка: BLUSH Модел: Dildo JET EBONY, realistic
Дилдо JET EBONY, реалистично описание:Реалистично изваяно и оформено да се усеща като истински член!Дилдото има широка вакуумна основа, която го прави подходящо както за анална игра, така и за прикрепяне към страп-он с подходящ по размер пръстен, или залепяне на гладка повърхност (например плочки в ..
28.08 лв. 36.00 лв.
без ДДС:28.08 лв.
Марка: BLUSH Модел: Glow Dicks Light Show
Дилдо светещо в тъмното описание:Дилдо с тестиси и абсолютно реалистичен дизайн - секси играчка, подходяща както за поставяне върху всякакви гладки повърхности, така и за използване с пенис колани.  Специалната извивка на тялото му предоставя активна стимулация на G-точката и другите ви лю..
47.74 лв. 61.20 лв.
без ДДС:47.74 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Използваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки. С използването му Вие се съгласявате с това.